(044) 360-91-44

Про компанiю

Товариство з обмеженою відповідальністю  «Центр з реалізації проблемних активів» організоване з метою створення умов для  вільного ціноутворення через торгівлю з використанням механізмів управління ринками та системи виконання зобов’язань за укладеними угодами.

Пріорітетним напрямком діяльності ТОВ «Центр з реалізації проблемних активів» є організація та проведення продажу майна, в провадженні у справі про банкрутство. За рахунок реалізованого за участі товариства майна було погашено значні обсяги заборгованості перед провідними українськими банками. ТОВ «Центр з реалізації проблемних активів» співпрацює з Фондом державного майна України у сфері організації продажу майна, що перебуває у державній власності, що дає можливість брати участь у реалізації державних програм та формуванні державного бюджету країни. Також ТОВ «Центр з реалізації проблемних активів» має ліцензію на проведення земельних торгів, яка дає можливість покрити більшу частину ринку України у сфері проведення аукціонів.

Для проведення аукціонів та прилюдних торгів ТОВ «Центр з реалізації проблемних активів» має розвинену матеріально-технічну базу а саме:

• зали для проведення торгів,  обладнані  сучасною технікою для висвітлення інформації в реальному часі;
  • спеціально розроблене програмне забезпечення яке дозволяє миттєво оформлювати документи за результатами аукціонів;
  • засоби для висвітлення інформації в мережі Інтернет, друкованих  виданнях та інше.

Процес підготовки, проведення та оформлення результатів аукціонів забезпечує висококваліфікований персонал ТОВ «Центр з реалізації проблемних активів», який постійно поповнює та вдосконалює  свої знання у сферах    господарського та фінансового права.

Товариство з обмеженою відповідальністю  «Центр з реалізації проблемних активів» постійно розширює свою діяльність і створює регіональні відділення по всій Україні, залучає для цього професіоналів з організації аукціонів,  координує їх дії та забезпечує всією необхідною інформацією для оптимізації та налагодження роботи.

Крім того, ми готові запропонувати своїм партнерам кваліфіковану співпрацю у вирішенні питань, пов’язаних із:

1. вільним продажем будь-якого рухомого і нерухомого майна;
  2. організацією та проведенням прилюдних
    • торгів та аукціонів з продажу:майна, що перебуває у державній власності;
    • оптових партій продукції підприємств України;
    • цілісних майнових комплексів (ЦМК).

Ми допоможемо реалізувати:

• майно підприємств-банкрутів;
  • земельні ділянки несільськогосподарського призначення;
  • банківську заставу.

ТОВ « Центр з реалізації проблемних активів» має можливість реалізовувати майно в рамках провадження у справі про банкрутство, шляхом проведення електронних торгів.

За допомогою електронних торгів можна збільшити попит на майно, що пропонується до продажу, а відповідно і вартість його реалізації. Електронні торги відрізняються своєю доступністю, об’ємним інформаційним змістом  та легкістю у користуванні.

Сьогодні, враховуючи ті кризові явища, що склалися в фінансовій сфері України і світу, коли виникла гостра необхідність в мінімізації витрат,  співпраця з ТОВ «Центр з реалізації проблемних активів» може бути дієвою та ефективною.

ТОВ « Центр з реалізації проблемних активів» проводить гнучку цінову політику.

Запрошуємо до співпраці та гарантуємо високу якість роботи.